بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فروشگاه اینترنتی تجهیزات ورزشی کافه ورزش کاملا محفوظ می باشد

معرفی قطعات تردمیل

معرفی قطعات تردمیل
چکیده این مطلب : انتشار : 1400/01/17 0 نظر

در این مقاله به معرفی قطعات مختلف تردمیل می پردازیم.

کامپیوتر تردمیل

این بخش در واقع مغز تردمیل است. تمامی دستورات حرکت و دور موتور از این قسمت داده میشود . فرمان هایی که از طریق دکمه های مختلف داده می شود از جمله: حرکت، ایستادن و یا انتخاب برنامه ورزشی.

 

اگر این قسمت دچار خرابی شود تردمیل  حرکت نمی کند و خطاها و اروهای مختلفی روی صفحه مانیتور تردمیل ظاهر می شود.

 

برد اینورتر تردمیل

 

این قطعه تردمیل در واقع قسمت ولتاژ رسان و یا همان اینورتر است . موتور تردمیل و موتور شیب تردمیل برق خود را از این قطعه تغذیه میکنند. خرابی این قطعه متاسفانه بسیار شایع است اگر این قطعه خراب شود ارسال پیام و فرمان انجام می شود ولی موتور حرکت نمیکند . معمولا استفاده غیراصولی از تردمیل و یا وزن بیش از اندازه ورزشکار باعث خرابی این قطعه میشود.

 

موتور تردمیل

 

موتور تردمیل خانگی معمولا از نوع DC است و موتور تردمیل باشگاهی از نوع AC است. بعضی از موتورهای تردمیل دارای جاروبک هستند که ممکن است بعد از چند سال استفاده ذغال آنها تمام شود. اگر ذغال موتور تردمیل تمام شوند، موتور از کار باز می ایستد. این نوع موتورها معمولا تحمل وزن بالا را ندارند و دچار سوختگی سیم پیچ میشوند.

 

 موتور تردمیل های باشگاهی معمولا برای وزن بالا استفاده می شوند، در حدود 250 کیلوگرم. قیمت تردمیل باشگاهی از تردمیل های خانگی گران تر هستند. برای راه اندازی این نوع موتورها نیز متفاوت است. این موتورها از سروو درایو استفاده می کنند.

 

موتور شیب تردمیل

برای بالا بردن سطح تردمیل از جک شیب تردمیل استفاده میشود. موتور این جک ها معمولا از نوع AC میباشند و عملکرد آنها به این صورت است که سطح تردمیل را شیب دار میکند. در صورت خرابی موتور شیب، معمولا با ارور های E6 و یا E7 مواجه میشویم که بهتر است قبل از بروز مشکل، سرویس تردمیل را انجام دهیم و یا با استفاده از روغن تردمیل آن را روان کنیم تا فشار کمتری به موتور وارد شود.

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات