بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فروشگاه اینترنتی تجهیزات ورزشی کافه ورزش کاملا محفوظ می باشد

نحوه تمرین با دستگاه پرس سرشانه

نحوه تمرین با دستگاه پرس سرشانه
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/12/20 0 نظر

سرشانه یکی از قسمت های بسیار مهم برای ورزشکاران و بدنسازان میباشد؛ زیرا باعث چهارشانه شدن فرد میشود و در زیبایی اندام نقش اساسی ایفا میکند، همچنین در سرعت دویدن و حفط تعادل فرد نیز تاثیر به سزایی دارد.

سرشانه یکی از قسمت های بسیار مهم برای ورزشکاران و بدنسازان میباشد؛ زیرا باعث چهارشانه شدن فرد میشود و در زیبایی اندام نقش اساسی ایفا میکند، همچنین در سرعت دویدن و حفط تعادل فرد نیز تاثیر به سزایی دارد.


با استفاده از دستگاه پرس سرشانه میتوان به تقویت عضله سرشانه کمک بسیاری کرد. با انجام حرکت پرس سرشانه با این دستگاه بدنسازی و حرکات پر فشار و با تمرکز بالا بر روی جداسازی سرشانه چهار شانه شدن را تجربه میکنید.


عضلات اصلی درگیر در حرکت پرس سرشانه دلتوئید قدامی است و عضلات جانبی دیگر دلتوئید جانبی، سه سر بازو، ذوزنقه ای، پشت بازو و قسمت بالایی عضله سینه هستند.


دستگاه پرس سرشانه از بهترین تمرینات سرشانه است که علاوه بر درگیر کردن عضلات جلویی سرشانه عضلات مرکزی سرشانه را نیز درگیر میکند. همچنین تاثیر زیادی بر تقویت عضلات درگیر شده با ایمنی بالا دارد. این دستگاه بدنسازی ضمن حفظ فشار روی عضلات موردنظر با عدم وارد نمودن بار چندبرابر به ستون فقرات بهترین دستگاه برای تقویت عضلات سرشانه محسوب میشود. این دستگاه به دو صورت وزنه آزاد و سیم‌کش در باشگاه‌ها موجود می‌باشد.


ابتدا بر روی صندلی دستگاه پرس سرشانه بنشینید و دستگیره های دستگاه را بگیرید، آرنج های خود را خم کنید و در یک خط فرضی مستقیم با بالا تنه خود نگه داشته و هم زمان با بازدم دستگیره ها را با مستقیم نگه داشتن دست ها به سمت بالا ببرید. در بالاترین نقطه حرکت، یک ثانیه توقف کنید و بعد از آن هم زمان با دم، دستگیره ها را به حالت اولیه برگردانید. میتوانید با تغییری جزئی در زاویه صندلی و زاویه دست ها روی دستگیره ها روی دو قسمت متفاوت از عضلات سرشانه کار کنید. 


نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که اصلی ترین قسمت حرکت پرس سرشانه محدوده انجام حرکت میباشد؛ از آن جهت که در پایان حرکت از باز کردن دست‌ها تا انتها خودداری کنید. زیرا این عمل باعث آسیب به مفاصل آرنج شده و فشار را نیز از عضلات سرشانه برمیدارد.


اگر هدف شما از تمرین پرس سرشانه هایپرتروپی یعنی بزرگ شدن یک عضله بیش از حد میباشد، بهتر است حرکت پرس سرشانه با دستگاه را در پایان برنامه تمرینی عضلات شانه خود و بعد از از انجام انواع حرکات ورزشی ترکیبی انجام دهید. به خاطر داشته باشید که در حین تمرین سر خود را بیش از اندازه به سمت جلو خم نکنید و عضلات جلو بازو را تا گوش خود به سمت بالا بیاورید. چنانچه در حین حرکت پرس سرشانه با دستگاه فشار بر روی گردن یا عضله ذوزنقه ای وارد میشود، حتما انعطاف پذیری در ستون فقرات خود ایجاد کنید و کمر خود را بکشید.
 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات