بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فروشگاه اینترنتی تجهیزات ورزشی کافه ورزش کاملا محفوظ می باشد

تجهیز باشگاه بدنسازی با دستگاه های بدنسازی مختلف

تجهیز باشگاه بدنسازی با دستگاه های بدنسازی مختلف
چکیده این مطلب : انتشار : 1399/12/06 0 نظر

امروزه انسانها برای داشتن زندگی شهری و ماشینی که باعث کم تحرکی زیادی شده است اگر ورزش نکنند و فعالیت‌های بدنی زیادی نداشته باشند، خیلی زود به بیماری هایی مانند فشار خون، دیابت، بیماری های قلبی و کبد پر چرب مبتلا می‌شوند. بهترین راه حل برای داشتن بدن سالم و تناسب اندام ورزش کردن است.

امروزه انسانها برای داشتن زندگی شهری و ماشینی که باعث کم تحرکی زیادی شده است اگر ورزش نکنند و فعالیت‌های بدنی زیادی نداشته باشند، خیلی زود به بیماری هایی مانند فشار خون، دیابت، بیماری های قلبی و کبد پر چرب مبتلا می‌شوند. بهترین راه حل برای داشتن بدن سالم و تناسب اندام ورزش کردن است.

 

ورزش‌هایی که بدون تجهیزات یا با تجهیزات ساده مثل پله برقی باشگاهی، میز یا صندلی انجام میشوند متنوع هستند ولی همه تمرین هایی که یک فرد ورزشکار می‌خواهد انجام دهد با داشتن تجهیزات ساده در خانه میسر نمیباشد. به همین دلیل ورزش کردن در یک باشگاه مناسب راه حل بسیار مناسبی میباشد. مواردی مانند هزینه مناسب برای ثبت نام در باشگاه، آسان بودن رفت و آمد و مسیر نزدیک به خانه، تمیزی باشگاه، داشتن مربی باتجربه و دانش اندوخته در باشگاه از مسائل بسیار مهم برای یک ورزشکار است. در این بین مهم ترین مسئله این است که باشگاه مجهز به تمامی دستگاه های مورد نیاز ورزشکاران باشد.

 


جهت تجهیز باشگاه بدنسازی در هنگام خرید دستگاه بدنسازی به خاطر داشته باشید که حتما دستگاه هایی را انتخاب کنید که استاندارد مناسبی داشته باشند. همچنین توجه کنید که دستگاه ها مستحکم باشند و در شرایط محیطی متفاوت مثل محیط های دارای رطوبت و سرما و گرمای شدید در صورت منبسط و منقبض شدن دستگاه ها دچار مشکل نشوند.

 

فضای مورد نیاز جهت داشتن یک باشگاه بدنسازی حدودا 90 متر به بالا میباشد. جهت تجهیز باشگاه خود لازم است که یک تناسب بین فضایی که دارید و تجهیزاتی که میخواهید تهیه کنید برقرار کنید. تجهیزات و دستگاه هایی که باید تهیه کنید شامل دستگاه های بدنسازی هوازی مانند دوچرخه ثابت، تردمیل، الپتیکال، اسکی فضایی، اسکالیت ( پله برقی ) و دستگاه‌های بدنسازی قدرتی برای تقویت عضلات اصلی مانند دستگاه جلو و پشت پا، دستگاه داخل پا، دستگاه جلو و پشت بازو، دستگاه شکم، دستگاه پرس سرشانه، دستگاه پرس سینه، دستگاه پرس پا، دستگاه لت، دستگاه فیله کمر، دستگاه بارفیکس پارالل، دستگاه اسکات، وزنه و دمبل‌، پایه هالتر و صفحه آن، نیمکت بدنسازی و … میباشند.

 


تمرینات هوازی تمریناتی هستند که در مدت زمان تقریبا زیاد و با شدت متوسط انجام میشوند. انجام دادن تمرینات هوازی به مقدار مورد نیاز و در زمان درست کمک بسیاری به سوزاندن چربی ها و تناسب اندام میکند. به همین جهت مهم ترین دستگاه های بدنسازی، دستگاه های هوازی باشگاهی هستند که برای بدنسازان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تجهیز باشگاه با دستگاه های بدنسازی هوازی با کیفیت و مناسب میتواند باشگاه شما را به یک باشگاه محبوب و پردرآمد تبدیل کند.

 


دستگاه های هوازی مهم و موردنیاز یک باشگاه بدنسازی معمولا شامل تردمیل، دوچرخه ثابت ایستاده و نشسته، الپتیکال و اسکالیت (پله) می باشد که تعداد آنها بسته به فضای باشگاه و تعداد ورزشکاران استفاده کننده از آنها مشخص میشود. نیمکت های بدنسازی نیز تاثیر به سزایی در انجام تمرینات قدرتی و تقویت عضلات دارند. همچنین این امکان را به ورزشکاران میدهد تا تمرین های قدرتی خود را از همه زوایا همراه با تمرکز روی همه عضلات بدن انجام دهند و از آسیب های جدی نیز در حین تمرین جلوگیری میکند. نیمکت های اصلی یک سالن بدنسازی شامل نیمکت مدرج، نیمکت پرس بالا سینه، نیمکت سرشانه، نیمکت زیرسینه، تخته شکم مدرج، نیمکت جلو بازو و ... می باشد.
 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات